Tuesday, September 23, 2014

KELAS BISKUT COKLAT CIPS & CRUNCHY NUTS BERSAMA YATI DARI BCH


Salam n haloo uolls...welcome back Yati...hari ni dia nak belajar mcm mn nk buat biskut coklat cips ala2 fames ames...tp bentuk x same..hahaha..n my IBU DUIT masa musim raya baru ni Crunchy Nuts...best seller...terbongkar dah rahsia...sharing is caring..hahaha....

KELAS TARTLETS BERSAMA YATI DARI BDR COUNTRY HOMES


Salam n haloo uolls...hari ini kelas bersama Yati dari Bandar Country Homes...Yati datang belajar 3 jenis tart...Fruit Tart, Blueberry Cheese Tart n Coklat Tart.. All de Best!!!

KELAS SWEET BUNS & CREAM PUFF BERSAMA INA & FAIZA DARI NILAI, N9


Salam n heloo uolls...lamanye x post entri baru..huhuhu..since bulan posa bzee dgn tempahan Crunchy Nuts & Mini Pretzels..Alhamdulillah..rezeki yang Allah berikan..pas tu musim raya bzee dgn tempahan Cream Puff, Tartlets n Cakes...emmm biasa le Open House Raya...
Lagipun Eeja x buat kelas start from July till August..Bulan Sept baru mula balik...
Okay..dah x nak membebel...hehehe..nnti mare cik adik kat atas ni...ahaks.
Kali ni kelas bersama Ina dan kawannye Faiza dari Nilai, Negeri Sembilan..Diorang datang belajar Sweet Buns dan Cream Puff Eclairs..Thank u very much dik..dari jauh datang...terharu..huhuhu...
Alhamdulillah..ms entri ni ditulis, dua2 dah mula bisnes menjual roti n cream puff...All de Best ya Dik...next month datang belajar lagi yek...

Thursday, April 24, 2014

KELAS CREAM PUFF BERSAMA AINI DARI SHAH ALAM


Salam n haloo uolls...bertemu kembali...kelas diadakan pada 19/4..baru sekarang nak update..sorry yek...Kelas Cream Puff kali ini disertai oleh Aini dari Shah Alam...All de best ya dik...

KELAS HOMEMADE COKLAT BERSAMA KAK IDAH DARI GOMBAK


Salam n haloo uolls...berjumpa lagi....firstly sorry byk2..dah 2 minggu x update classes..huhuhu...Eeja bzee ckit dengan tempahan CRUNCHY NUT & MINI PRETZEL...tak menang tangan dibuatnya. Alhamdulillah..syukur atas rezeki yang Allah berikan..Kelas Coklat ni diadakan pada 12/4 bersama Kak Idah dari Gombak..Akak ni businesswoman tau..sape2 nak tempah kuih-muih..bole la calling2 ya...tolong promote ckit..hehhe..all de best ya kak.

Tuesday, April 8, 2014

KELAS SWEET BUNS BERSAMA HAJAR DARI GARING


Salam n haloo u olls....Ahad lepas kelas bersama Hajar dari Garing, Rawang..This is 2nd time Hajar datang kelas di Eeja Bakery..Last year cik manis kita ni belajar homemade coklat...Sekarang nak belajar mcm mn nk buat sweet buns lak...Cari Ilmu mana tau nnti bole buka kedai roti kat Tuaran nnti...All de best ya dik..

Friday, April 4, 2014

MINI PRETZELS COKLAT & BADAM..YUMM..YUMM..

Mini Pretzel Badam


Mini Pretzel Coklat


1 box = RM20

Salam n haloo u olls...emm..lamanye tak update blog ni...lately ni busy sgt utk menyiapkan tempahan Crunchy Nuts...Alhamdulillah..bulan pertama dilancarkan dapat menjual dalam 150 boxes...Kali ni projek yg ke-2...Mini Pretzels..rasanya..mmg sedap..rasa masin dari plain pretzel dan ditambah dengan rasa lemak manis coklat dan kerangupan badam...masa tulis ni pun rasa mcm nak mkn je...kalau makan 1 box bole abis x sampai 5 minit...hehhehe....memang gian...Sape2 nak beli atau nak jadi pengedar, sila call/sms/whatsapp Eeja di 0136143177...